menu

Open Dag

Op zaterdag 13 februari 2021 was onze allereerste Online Open Dag. Tijdens deze dag zaten de leerlingen in een digitale escaperoom waar zij met verschillende opdrachten punten konden verzamelen. Hieronder vind je twee opdrachten en kun jij thuis ook nog een beetje meedoen!

Geheimschrift

 

Woordzoeker

Groep 7

We krijgen best veel vragen van ouders met kinderen in groep 7 dat zij ook graag kennis willen maken met onze school. Helaas is regionaal afgesproken dat wij in ieder geval tot maart alleen (online) kennismakingsdagen mogen organiseren voor groep 8. Maar we denken erover om in mei of juni nog iets speciaal voor groep 7 te organiseren. We zijn alleen wel benieuwd waar behoefte aan is. Als u uw gegevens hier achterlaat, houden wij u op de hoogte!

Bekijk meer events

Groep 7
zaterdag 01-05-2021
Gesprekken
dinsdag 08-06-2021
Kennismaking
vrijdag 18-06-2021

Abio

Natuurlijk houden de leerlingen en docenten van Pieter Groen ook van een feestje! Hiervoor hebben wij op school de feest-commissie, genaamd ABIO. Onder leiding van twee enthousiaste docenten houdt een groep leerlingen – vanaf klas 2 en hoger – zich bezig met het organiseren van de leukste schoolfeesten. Van rodeostieren en superhelden tot stijldanswedstrijden en hoge hakken; voor elke leerling maken wij er een fantastisch feest van!